Rezsicsökkentés

Rezsicsökkentés  blank-ek:

Nyílászárók és redőnyök a hőszigetelés terén:

A kialakult jelenlegi gazdasági helyzetben a létrejött rezsiváltozások hatásra érdemes elgondolkodunk házunkat/otthonunkat vagy akár irodánkat/műhelyünket hogyan tudjuk hatékonyabban szigetelni.

Aki ugyan az Otthonfelújítási támogatási programban nem tud részt venni, azok biztosan igyekeznek valamely hőszigetelést biztosító berendezéseket igénybe venni. Az új magas hőszigetelési értékkel rendelkező nyílászárók cseréjével és/vagy új redőnyök felszerelésével valamelyest lefaraghatunk a havi fűtésszámlából.

Az energiatakarékosság az új kétrétegű vagy akár háromrétegű argon gázzal töltött ablakot és a jó hőszigetelésű stadúr paneles ajtókkal fokozhatóak.

A redőny fontosságát sem szabad elfelejtenünk, mely a házban átlagosan körülbelül 2 fokot is jelenthet a lakás hőmérsékletében. Nem csak a purhabbal töltött alumínium redőnylamella szigetel, hanem a redőny és a nyílászárók között megrekedt levegő, azaz az így kialakult légkamrának is köszönhető a további szigetelés.

Az alumínium redőny értéke a műanyag redőnynél jobb, körülbelül +1 Celsius-fokkal, mindemellett az alumínium redőny betörés szempontjából is hátráltatóbb a műanyaggal szemben, valamint hosszabb életű a kitett külső hőmérsékleti tényezőkkel szemben (erős UV sugárzás.

Próbálunk segíteni Önnek szakmai tanácsadással, díjmentes árajánlatunk elkészítésével, termékeink szakszerű beépítésével, hogy valamelyest csökkenthesse a rezsiszámláját.

Redőnyeinket 2 hét beépítési határidővel tudjuk vállalni.

Kérje díjmentes ajánlatunkat! Megkeresésére 24 órán belül válaszolunk!

blank