Cégbemutató

Kiss Árnyékolástechnika Kft.

  kis- és nagykereskedelmi értékesítés

A Kiss Árnyékolástechnika Kft. egy 24 éve működő vállalkozás. Célunk Megrendelőink széles árnyékolástechnikai terméke választékával történő kiszolgálása. Árnyékoló berendezéseink precíz gyártása, minőségi beépítése, s igény szerinti szervízelése.

Bemutatótermünk és szerelőműhelyünk Budapesten a XVI. kerületben áll minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére.

Bemutatótermünkben az érdeklődők megtekinthetik áruválasztékunkat, a termékek széles színskáláját és leadhatják megrendeléseiket, vagy igényelhetik, hogy a cég képviselője felkeresse őket otthonukban és miután személyesen megbeszélték vele, hogy melyek a vevő igényeihez leginkább alkalmazkodó termékek, végezze el a felmérést.
Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai berendezéseinek magyarországi gyártása és forgalmazása, valamint külföldi gyártók, többek közt műanyag nyílászárók és egyék kültéri árnyékoló termékek hazai értékesítése.
A cég a legmodernebb anyagokat használó alapanyaggyártó és szolgáltató cégekkel áll szerződésben és folyamatosan lépést tart a piaci változásokkal, fejlesztésekkel.

Miként a múltban is jellemző volt vállalkozásunkra a pontosság és a precizitás, a jövőben is pontos műhelymunkával és biztos szervíz háttérrel állunk partnereink szolgálatában. Reméljük, hogy mindenkit elégedett vásárlónkként tarthatunk számon.