Cégbemutató

Kiss Árnyékolástechnika Kft. kis- és nagykereskedelmi értékesítés.

A Kiss Árnyékolástechnika Kft. egy 24 éve működő vállalkozás. Célunk Megrendelőink széles áruválasztékkal történő kiszolgálása. Árnyékoló berendezéseink precíz gyártása, minőségi beépítése, s igény szerinti szervizelése.

Bemutatótermünk és szerelőműhelyünk Budapesten a XVI. kerületben áll minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére.

Bemutatótermünkben az érdeklődők megtekinthetik áruválasztékunkat, a termékek széles színskáláját és leadhatják megrendeléseiket, vagy igényelhetik, hogy a cég valamely képviselője felkeresse őket otthonukban, és miután személyesen megbeszélték vele, hogy melyek a vevő igényeihez leginkább alkalmazkodó termékek, végezze el a felmérést.
Vállalkozásunk fő profilja árnyékolástechnikai berendezéseinek magyarországi gyártása és forgalmazása, valamint külföldi gyártók termékeinek hazai értékesítése.
A cég a legmodernebb anyagokat használó alapanyaggyártó és szolgáltató cégekkel áll szerződésben és folyamatosan lépést tart a piaci változásokkal, fejlesztésekkel.

Miként a múltban is jellemző volt vállalkozásunkra a pontosság és a precizitás, a jövőben is pontos műhelymunkával és biztos szervízháttérrel állunk partnereink szolgálatában és reméljük, hogy mindenkit elégedett vásárlónkként tarthatunk számon.