Tökéletes és hatékony védelem a hívatlan vendégek ellen!

blank

A nyári estéken nincs is jobb, mint egy forró nap után átszellőztessük a lakást. A friss levegővel együtt minden más is betér otthonunkba, akikkel igazán kellemetlen lenne együtt tölteni az éjszakát. A nem kívánt rovarok, és szúnyogok ellen tökéletes megoldást nyújt a szúnyogháló. Ez kézen fekvő megoldásnak hangzik, és a boltok polcain már szúnyoghálók széles választéka vár minket. Ezen széles kínálatból választva igazán kedvező áron juthatunk a szúnyoghálókhoz, melyeket igazán könnyedén tapadó csíkokkal tudunk felhelyezni az ablakra. Sajnos ezeknek a szúnyoghálóknak a minősége nem a legjobb ezért élettartama egészen rövid ideig tart. Használatuk során hamar kiszakadnak, illetve az időjárási viszontagságokkal szemben is teljes kudarcot vallanak.

Ha jól belegondolunk és hazánk éghajlatát is figyelembe vesszük, akkor érdemes olyan szúnyoghálóba invesztálni, mely hosszú távú megoldást jelent a hívatlan vendégek ellen. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetőek ma már ez nem lehetetlen. Ár érték arányban igazán kedvező szúnyogháló megoldásokat tudunk találni, melyek kiváló minőségüknek köszönhetően garantáltan időtállóak.

Milyen szúnyoghálók közül tudunk választani?

Az egyik legelterjedtebb kivitelezési mód a redőnyhöz kapcsolható és a redőnytokba épített szúnyogháló.

függőleges rolós szúnyogháló kihúzott állapotban az ablakoknál alsó hálóakasztó profillal rögzíthető, a vízszintes mágnessel záródik. Mivel alsó vezetősínnel nem rendelkezik, ez a legkönnyebben kezelhető változat.

Kétszárnyú ajtókra szerelhető kétoldali rugós szúnyogháló, vagy kétszárnyú zsanéros szúnyogháló; utóbbinál a lényeg az, hogy kellően masszív kerete legyen. A fix keretes szúnyogháló csak ablakra szerelhető. A különféle keretes szúnyoghálók között főleg az anyagukban van különbség, ami lehet műanyag, vagy alumínium is. Ezek csak akkor nem szerelhetők fel, ha a nyílászáró külső felületén nincs egy síkfelület, ahová résmentesen rögzíthető a háló.

Láthatjuk, hogy a szúnyoghálóknak napjainkban rengeteg változata elérhető és kivitelezhető. Ezért biztos, hogy mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb szúnyoghálót.

Amennyiben bármilyen kérdése merült volna fel a szúnyoghálókkal kapcsolatban, akkor keressen föl minket bátran! Tapasztalt és jól képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden kérdését.